ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΣΙΟΠΙΝΗΣ - Μικρό, Πήλιο

Υπάρχουν χωριά και οικισμοί στο Πήλιο που είναι περισσότερο δημοφιλή από κάποια άλλα. Το Μικρό είναι ένα από αυτά, παρόλο που είναι ένας μικρός οικισμός στην νότια πλευρά του Πηλίου, είναι εξαιρετικά δημοφιλές και αγαπημένο μέρος του Πηλίου.

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Τσιοπίνης

Στο Μικρό υπάρχουν αρκετές ταβέρνες και εστιατόρια καθώς και παραθαλάσσια cafe bars. Γειτονεύει με το χωριό Πλατανιάς και μπορείτε να το επισκεφτείτε είτε ακολουθώντας το βραχώδες μονοπάτι, σε μια διαδρομή 30’ . περίπου, είτε με το καϊκάκι που εκτελεί πολλά δρομολόγια κατά την διάρκεια της μέρας.

Σε κοντινή απόσταση από την χρυσαφένια αμμουδιά του Μικρού, θα συναντήσετε τα «Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Τσιοπίνης», στα οποία θα απολαύσετε άνετη και ευχάριστη διαμονή, μακριά από το άγχος της πόλης.

Τα δωμάτια βρίσκονται σε πολύ όμορφη τοποθεσία, πολύ κοντά στην παραλία και περιτριγυρίζονται από ένα καταπράσινο κήπο με δέντρα και λαχανικά. Είναι πολύ πρόσφατα χτισμένα και διαθέτουν όλες τις προδιαγραφές για μια άνετη διαμονή.

Όλα διαθέτουν εξοπλισμένη κουζίνα, TV, ατομικό μπάνιο και είναι πολύ όμορφα διακοσμημένα. Κάποια από τα δωμάτια διαθέτουν τζάκι, κάτι που προσφέρει μια νότα ζεστασιάς τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Διαθέτουμε δωμάτια που μπορούν να καλύψουν επαρκώς τις ανάγκες των επισκεπτών και ειδικά των οικογενειών με παιδιά. Επικρατεί πολύ φιλικό και οικογενειακό κλίμα και συχνά ο Νίκος προσφέρει τα φρέσκα λαχανικά και φρούτα του κήπου του στους επισκέπτες του. Επίσης υπάρχει δυνατότητα για B.B.Q, αφού συνεννοηθείτε με τον Νίκο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δωμάτια και την διαμονή σας στο Μικρό, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε την γνήσια Πηλιορείτικη φιλοξενία.

ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΣΙΟΠΙΝΗΣ

Μικρό, Πήλιο

Τηλ: ( + 30 ) 6976 834509

MH.T.E.: 0726K112K01787-0